Cilt bakım ürünlerini rafa kaldırın! Siğil, sivilce, topuk çatlağı bırakmıyor

İçerdiği enzimler ve doğal antioksidanlar sayesinde cilt lekelerinin hafifletilmesine yardımcı olan incir sütü, cilt sağlığını iyileştirir ve cilt tonunu eşitler.

Topuk çatlaklarına iyi gelir

Ayrıca incir sütü topuk çatlaklarına da iyi gelir. Topuk çatlağı problemiyle başınız dertte ise incir sütü kullanarak sağlıklı ve yumuşak ayaklara sahip olabilirsiniz.

Siğile alternatif tedavi

İncir sütü siğil tedavisinde de olumlu sonuçlar verir. El üzerinde oluşan siğilleri incir sütüyle temizleyebilirsiniz. Asırlardır siğil tedavisinde kullanılan incir sütü siğil gibi ciltteki belirgin rahatsızlıklara da iyi gelir.

Diş eti hassasiyeti

Diş etleri bazen gereğinden hassas olabilir. Özellikle diş fırçalarken diş etlerinizin kanaması sağlıksız bir diş etine sahip olduğunuzun işaretidir. İncir sütü kullanmanız diş etlerini güçlendirmektedir.

Yüksek besin değeri

İçeriğinde bol miktarda doğal şeker, lif, vitamin, ve mineral barındıran incir sütü oldukça yüksek besin değeri barındırır. Kalsiyum, potasyum ve demir gibi mineraller yönünden zengin olan incit sütü bu nedenle, vücudun günlük besin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur.

Sindirim sistemini rahatlatır

İncir sütünde bulunan bol miktardaki lifler sayesinde sindirim sistemini rahatlatır. Sindirirmi kolaylaştırır ve hazımsızlık, kabız vb. sindirim rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur.

Cildi nemlendirir

İçerdiği A ve E vitaminleri sayesinde cilde iyi gelen incir sütü, cildi besler ve nemlendirir. Cilt lekelerini azaltmaya yardımcı olarak daha genç ve parlak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Bağışıklık sistemini güçlendirir

İncir sütündeki antioksidanlar bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Vücudun hastalıklara karşı direncini artırırken serbest radikallere karşı da savaşır.

Kulak yaralarına iyi gelir

Geleneksel tıpta çok uzun süre kullanılan incir sütü aynı zamanda kulak içinde oluşan yaraların tedavisinde de kullanılır. Kulak içine damlatılan bir damla incir sütü yaraları temizleme işlevi görür.

Saçı besler

Besin değeri yüksek olan incir sütü aynı zamanda saçı besler. Saçın ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri karşılamaya yardımcı olur. Ayrıca birçok saç ürününde incir sütünden de yararlanılır. Özellikle saçlarınıza canlılık ve nem kazandırmak için incir sütünü kullanabilirsiniz.

Sivilce oluşumunu engeller

Cilde faydaları saymakla bitmeyen incir sütü sivilce oluşumunu engellemeye de yardımcı olur. Var olan sivilceleri kurutmakla birlikte gözenekleri sıklaştırır, cildin yağlanmasını önleyerek sivilce oluşumunun önüne geçer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort